Real Coffee går ikke på kompromis med kvalitet eller smagen i valget af kaffesorter til vores Dolce Gusto® kompatible kapsler. 
Til det danske marked gør vi derfor kun brug af de bedste Arabica-bønner i verden. Arabica bønnen er rund og mild med en dejlig mørk crema. Derfor passer den godt til de danske kunder. Vi anvender dog Robusta - bønner i kombination med Arabica i enkelte varianter, for at kunne tilbyde en kraftigere og fremfor alt stærkere smagsoplevelse. I varianter med mælkekapsler bruger vi udelukkende ren mælkepulver med en smule sukker til at balancere smagen. Resultatet er et fyldigt, cremet og autentisk mælkeskum - helt uden tilsætningsstoffer. Du kan læse meget mere om de enkelte varianter herunder. 

 

100% Kaffe

Espresso Intenso er en intens og mørkristet espresso lavet på 100% førsteklasses Arabica-bønner fra Sydamerika. Smagen har noter af karamel og chokolade på grund af den hårde ristning. Espresso Intenso har en lang og kraftig eftersmag, og cremaen er typisk italiensk; tyk og fyldig.

 

 Americano 
er en udsøgt kaffe lavet på særligt udvalgte Arabicabønner fra Sydamerika. Bønnerne er kendetegnet ved en fantastisk balance i noter og smag, samt ved den perfekt afrundede kop. Americano byder på en rund, fyldig og cremet smagsoplevelse. 

 

 

 

Kaffe & Mælk

Latte Macchiato er lavet på det perfekte ristede blend af Arabica- og Robustabønner. Dette giver en ekstra udsøgt og cremet smagsoplevelse, når der tilføjes mælk til kaffen. Kaffen har noter af karamel og chokolade. Mælkekapslerne er lavet på ren mælkepulver balanceret med en smule sukker. Helt uden tilsætningsstoffer. Resultatet er et cremet og fyldigt mælkeskum. Ingredienser

 

 

 
Cappuccino er lavet på en mørkristet Arabica- og Robustablend med en intens krop og noter af mørk chokolade.
 
 

Instagram

@realcoffeepods