Kapsler til Dolce Gusto® med test-vinder kaffe

Som vinder af "Bedst i test" i Politiken og DR´s madprogrammer indenfor Nespresso®, kan Real Coffee nu tilbyde kapsler til Dolce Gusto®. Vi bruger kun kaffe af samme høje kvalitet, som vi er kendt for.

Bedst i test kaffekapsler til Dolce Gusto. Fra Real Coffee.

 

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

Kapsler til enhver smag – fløjlsblød og cremet 

Du finder en kaffekapsel til hver en smag i Real Coffees udvalg af kaffekapsler til Dolce Gusto® ​​​​-maskiner. Vi har valgt en række lækre kaffetyper således, at der er noget for alle. Uanset om du kan lide Espresso, Lungo eller kaffe med mælk. Kvalitet og smag er helt i top i hver en kapsel. Nyd en lækker kop Espresso eller Latte Macchiato. Hver og en af vores Dolce Gusto®  kompatible kapsler er en smagsoplevelse for sig.

Smag og kvalitet er helt i top i Real Coffees kompatible kaffekapsler til Dolce Gusto®

I vores Dolce Gusto® kompatible kaffekapsler gør vi kun brug af de bedste Arabica-bønner fra de fineste afgrøder. I enkelte varianter anvender vi også Robusta-bønner for at kunne tilbyde en kraftigere og stærkere smagsoplevelse. Vores mælkekapsler består udelukkende af ren mælkepulver med en smule sukker. Dette giver et fyldigt og cremet mælkeskum – helt uden tilsætningsstoffer. I vores forskellige pakker kan du vælge både mængde samt hvilke varianter der falder i din smag. Har du ikke prøvet vores varianter før, kan vi anbefale dig at prøve vores Smage pakke. Her får du 3 forskellige varianter til kun 99 kr.  

Hvornår har min Dolce Gusto® kaffekapsel-maskine brug for en afkalkning?

For at sikre dig den helt perfekte kop kaffe hver gang er det vigtigt, at du holder din Dolce Gusto®-maskine i topform. Har din Dolce Gusto®-maskine problemer med forlænget brygningstid af kaffekapslerne, er kaffen ikke så varm som den plejer eller drypper din Dolce Gusto®-maskine? Så er det helt tydelige tegn på, at maskinen har brug for en afkalkning. Køb en afkalkning til din Dolce Gusto®-maskine hos Real Coffee. Så sikrer du dig den bedste smag fra dine kaffekapsler hver gang. 

Real Coffees Dolce Gusto® kompatible kapsler kan genbruges

Alle vores kaffekapsler til Dolce Gusto® kan genanvendes. Det kræver blot at du tømmer kapslen for kaffe og affaldssorterer. Det er vigtigt for Real Coffee at reducere vores aftryk på miljøet. Derfor arbejder vi også imod specifikke mål for bæredygtighed. Det er vores mål at udvikle et kapsel-materiale som er 100% nedbrydeligt i naturen. En god kop kaffe smager bare bedre når den kan nydes med god samvittighed.