Latte Macchiato | kapsler til Dolce Gusto®

Hos Real Coffee finder du 1 unik kaffe drik med kaffe- og mælkekapsler til Dolce Gusto®. Vores kaffekapsler indeholder kun samme testvindende kaffe, som vi også er kendt for i vores Nespresso® kompatible kapsler. Nyd en lækker kop Latte Macchiato som byder på en rund, fyldig og cremet smagsoplevelse med noter af chokolade. Vores mælkekapsler består af ren mælkepulver samt en smule sukker. Du får et fyldigt og cremet mælkeskum - helt uden tilsætningsstoffer. 

Cappuccino og Latte Macchiato kaffekapsler og mælkekapsler til Dolce Gusto. Fra Real Coffee

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

Latte Macchiatokapsler – noter af chokolade og cremet mælkeskum

I vores Latte Macchiato kapsler finder du et perfekt ristet blend af Arabica- og Robustabønner. Dette sikrer din kop kaffe en kraftigere og mere intens smagsoplevelse. Kapslerne består af en lækker cremet mælkedrik. En espresso kapsel samt en mælkekapsel som giver et let sødet lag cremet mælkeskum. Kaffen i vores Latte Macchiato kapsler har dejlige noter af karamel og chokolade. Du kan nu lave din egen lækre Latte Macchiato derhjemme med samme høje kvalitet som på en café – helt uden at have brugt en formue. 

Kaffe med mælkekapsler til Dolce Gusto® – nemt og lækkert

I Real Coffees Latte Macchiato finder du lækre mælkekapsler. Det kræver normalt en mælkeskummer udover din kaffemaskine at få varmt mælk i kaffen. Men nu er det slut med alt besværet. I Real Coffees varianter følger der mælkekapsler med. Du får serveret et fløjlsblødt, cremet og autentisk mælkeskum fra din Dolce Gusto® maskine. Vores mælkekapsler er af den bedste kvalitet, da de kun består af mælkepulver som er produceret på rigtig mælk. Samt en anelse sukker til at balancere smagen. Du kan nyde kapslerne med ekstra god samvittighed, da de er helt frie for kunstige tilsætningsstoffer.