Espresso & Americano | kapsler til Dolce Gusto®

Real Coffee kan tilbyde en skøn espresso samt én udsøgt Americano til Dolce Gusto®-maskiner med test-vinder kaffe. Den ekstra kraftige Espresso Intenso har en lang og kraftig eftersmag med noter af karamel og chokolade. Er du mere til en mildere espresso, kan du altid tilføje lidt ekstra vand. Espresso Intenso består af 100% Arabica kaffe af den fineste kvalitet. Vores Americano kapsel byder på en rund, fyldig og cremet smagsoplevelse.

Espressokapsler til dolce gusto. Cremet og fyldig smag. Fra Real Coffee.

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

Fyldig og fløjsagtigt crema - kaffe fra Dolce Gusto® maskiner

Med Real Coffees varianter af espresso til Dolce Gusto® har du muligheden for at nyde en lækker kop Dolce Gusto® kaffe. Ved hver brygget kop finder du det velkendte cremede skum, som er helt unik for espresso-kaffen. Dolce Gusto maskinerne brygger kaffen ved et tryk på 15 bar. Det betyder for den færdige kop kaffe, at der tvinges mest muligt olie ud af kaffen og bønnerne. Dette fremstiller det fløjlsagtige tykke lag skum. Italienerne kalder det for crema.

Intens og stærk eller fyldig og cremet espresso

Både smag, aroma og crema afhænger af kaffebønnernes finhed og ristning. Vores Espresso Intenso og Espresso kapsler er fremstillet af de fineste mørkristede Arabica-bønner. Er du til den intense aroma og den stærke kaffe skal du prøve vores Espresso Intenso. Espresso intensoen har en velduftende aroma og fyldig smag, med noter af karamel og chokolade. Hvis du mere er til en mildere udgave med en fantastisk balance mellem smag, fylde og crema kan vi anbefale dig at prøve vores Espresso til Dolce Gusto®. De kan begge nydes som de er eller med et strejf af mælk.    

Kan du bedst lide en lungo eller en Americano?

Vores lungo-kapsel variant er fremstillet af særligt udvalgte Arabicabønner. Den er kendetegnet ved dens runde, fyldige og cremede smag. En god Americano brygges bedst på 100% Arabicabønner. Vores lungo variant kan derfor også gå som en Americano. Dog vil den være lidt mildere i smagen end en normal Americano. Vores Espresso- og lungo-kapsler er fulde af smagsoplevelser, og er helt perfekte til hver en anledning. Om det er til morgenkaffen, på arbejdet eller til en hyggestund. Vi anbefaler at du give dem alle et forsøg.