Karamel- og vaniljekapsler

Forkæl dig selv og dine gæster med vanilje- og karamelkapsler til Nespresso®. Real Coffee karamel- og vaniljekaffe har en udsøgt aroma og egner sig godt til Caffé Latte og Cappuccino. Nyd den mellemristede arabicakaffe tilsat en udsøgt smag af karamel eller naturlig vanilje - så bliver det bare ikke bedre.

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

Kaffe med karamel til Nespresso® 

Kan du godt lide din kaffe med et ekstra twist? Real Coffees kaffe med karamel har en dejlig og rund smag af karamel. Det giver din kaffe en anderledes og udsøgt smag. Sødmen fra karamellen blandet med vores espresso giver en vidunderlig og uimodståelig aroma. Duften af skøn karamel spreder sig i rummet lige så snart du trykker på knappen.

​​​Vores karamel kaffe består af 100% Arabica kaffe og ristet karamel. Den søde smag fra karamellen blødgør den intense Arabica kaffe og fremhæver den cremede smag af blød caramel. Samspillet mellem den runde og cremede Arabica kaffe og den søde karamel går derfor perfekt sammen. 

Elsker du en iskaffe? Så tilføjer denne karamel-espresso en fortrinlig smag af dejlig karamel. Find en opskrift på iskold karamelkaffe her. Karamelkaffen er også helt perfekt, hvis du blot ønsker at give din Caffe Latte eller Cappuccino et ekstra twist. Forkæl dig selv med en lækker kop kaffe med karamel som tilmed er helt fri for kalorier. 

Kaffe med naturlig vanilje til Nespresso®

Forkæl dig selv med en uimodståelig kop Espresso Vanilje til din Nespresso®. En sand og afbalanceret harmoni af fyldig og silkeblød smag af naturlig vanilje og kaffe.
Espresso Vanilje til Nespresso® er sammensat af de mest bedste Arabicabønner fra de Sydamerikanske kaffeplantager. Bønnerne er medium ristet, så den søde duft og smag af vanilje træder ekstra frem.
Espresso Vanilje er lavet på 100% Arabicabønner og naturlig vanilje. 

Den milde ristning af bønnerne giver en skøn kombination af noter af vanilje og karamel, samt en fyldig espresso.

Espresso Vanilje er god til enhver lejlighed. Espresso Vanilje er god til alt, lige fra en varm Caffé Latte til en iskold ”Iced Vanilla Latte”. Du kan også lave en dejlig iskaffe, eller en forførende varm Latte Machiatto på din Nespresso® maskine.

Elsker du en god Macchiato, så er Vanilje kapslen den perfekte kandidat til at lave din helt egen Vanilje Macchiato.