Klar holdning til miljø & bæredygtighed


En kop kaffe smager ekstra godt når den er Fairtrade produceret

Allerede fra første dag har miljøansvar og fokus på miljøaftryk haft høj prioritet hos Real Coffee. For os, er det vigtigt at følge de gældende miljølovgivninger og arbejde aktivt for bedre sociale vilkår, samt tage ansvar for vores fælles miljø. 

 

Hos Real Coffee arbejder vi hver dag mod specifikke mål for bæredygtighed, med henblik på at reducere vores aftryk på miljøet. Vi samarbejder med Fairtrade, som er verdens største etiske certificering. Fairtrade betyder at vi bidrager til en forbedring af kaffebøndernes livskvalitet og gøre det muligt for deres børn at komme i skole. Herudover hjælper vi kaffebønnerne med at udvikle mere bæredygtige dyrkningsmetoder. Dette fører til mindre brug af kemikalier, som både kommer miljøet og dit helbred til gode. Vi mener at en kop kaffe fra Real Coffee smager endnu bedre fordi den kan nydes med en god samvittighed.

 

 

Vores mål for bæredygtighed – 100% økologi og 100% Fairtrade

Det er vores mål at vi, fra og med d. 01/05/2020, er 100% Fairtrade og at alle vores kaffevarianter bliver økologisk dyrket. I dag består vores udvalg til Nespreso® af 80% Fairtrade kaffevarianter og tre af vores varianter er både økologiske og Fairtrade. Herudover arbejder vi løbende på at udvikle et nyt kapsel-materiale som er 100% nedbrydeligt i naturen.

Materialet af vores kaffekapsler – mindre belastende for miljøet

Real Coffees kapsler er lavet af polyethylen - et plastmateriale som bruges i mange forskellige sammenhænge indenfor fødevareindustrien. Sammenlignet med aluminium er miljøpåvirkningen fra polyethylen langt mindre. Det er både mindre energikrævende at producere og nemmere at genbruge. 

Vores kapsler er lette at genbruge. Den brugte kaffekapsel kan åbnes og kafferesterne kan lægges i komposten. Kapslerne kan sorteres og genbruges sammen med andet plast-affald i husstanden.

 

 

 

Kaffekapsler sammenlignet med traditionel filterkaffe

I Danmark er der mange små husstande. Fra et miljøperspektiv kan kaffekapsler i sådanne husstande være et godt alternativ til traditionel filterkaffe. Real Coffee påstår ikke at kaffekapsler er bedre for miljøet end filterkaffe, men det kan være vanskeligt at brygge små mængder kaffe på traditionelle metoder. Hér kan kaffekapsler gøre forbruget mere effektivt, da man nemt kan brygge den ønskede mængde kaffe på en optimal måde. Vi mener at det er op til den enkelte kunde at vurdere hvilket behov de har. Ligesom at nogle vælger at køre i bil på arbejde imens andre tager cyklen.