Om Real Coffee

Adm. Direktør, Lars Mansfeld-Giese

HEJ!

Hvem er Real Coffee

Kvaliteten af vores kaffe, økologi og Fairtrade er dét, som hjertet banker for hos Real Coffee. Netop derfor hedder vi Real Coffee. Vi lever i den faste tro på, at gode kaffebønner kan smages, og at det giver en endnu bedre start på dagen.

Økologi er en hjertesag for os. Vi mener, at kaffen smager bedre, når man ved, at den er dyrket i respekt for miljøet og mennesker.

Økologi

Økologisk kaffe smager bare bedre ! Der er brugt tid og omsorg på kaffebønnerne for at få den helt rigtige aroma frem. Økologi er bedst for os mennesker og miljøet, og det bidrager også til den gode smag.

Fair trade

I Real Coffee er det en del af vores DNA, at smagen af en god kop kaffe også hjælper de fattige kaffearbejdere i Sydamerika. Netop dérfor tager vi ansvar igennem vores partnerskab med Fairtrade. Fairtrade sikrer en god betaling til de kaffebønder, som laver vores råvarer.

Vi lover

Politiken "Bedst i Test" og vinder i DR´s madprogram "Spis & Spar" fortæller historien om, at vi hos Real Coffee aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vores brede sortiment betyder, at du altid kan finde en kaffe, der passer til din smag.

Hygge

Kaffe er rendyrket glæde og samvær mellem mennesker. Man mødes i fællesskabet over en god kaffe sammen med familien eller naboen. I Real Coffee er vi stolte over, at vores kaffe bringer mennesker sammen på en sund og positiv måde.

 

 

Public Relations!

Pressekontakt & billedarkiv

Real Coffee er interessant for medier og journalister. Vi udtaler os på kun på områder, som vi ved noget om: E-handel, Amazon og digital detailhandel. Her har vi skarpe holdninger og erfaringer fra ind- og udland.

Er du journalist, kan du få interviews ved at kontakte CEO Lars Mansfeld-Giese på kundeservice@realcoffee.dk

IN THE MEDIA

Making Headlines and impact

Pressebilleder & facts om Real Coffee

Læs mere →

TV2 News - Internethandel stiger under nedlukning - 24. marts 2020

Læs mere →

Gastromand - Test af Nespresso® kompatible kapsler

Læs mere →

TV2 News - success på amazon - 16. marts 2018

Læs mere

Computerworld - 10. april 2018

Læs mere →

Børsen - Vækst med 40% om året på Amazon - 21. marts 2018

Læs mere

Dansk Markedsføring - 13. april 2018

Læs mere →

Dansk Industri - Real coffee er forberedt, når amazon kommer - 28. marts 2018

Læs mere →

Market - "Amazon är en säljmaskin, inget annat" - 25. februar 2019

Læs mere →