FAQ - Real Coffee

Passer kaffekapslerne fra Real Coffee til alle typer Nespresso® maskiner?

Ja, kaffekapslerne fra Real Coffee passer til alle typer af Nespresso® maskiner fra den originale linje. Der er tale om følgende typer og alle modeller: Citiz®, U-model®, Pixie®, Essenza®, Lattissima®, Maestria®, Inissia®, Prodigio®, Expert® og Creatista®

Kapslerne er ikke kompatible med Vertuo - maskiner


Smager kaffen fra Real Coffee lige så godt som den kaffe jeg er vant til?

Ja, det gør den. Real Coffee har oven i købet mange kunder, som ikke ønsker at drikke andet. Du kan trygt købe Real Coffee med forventningen om en lige så god Lungo eller Espresso, som den du er vant til. Naturligvis kan der være forskel pga. ristning og kaffetyperne, men prøv dig frem blandt udvalget fra Real Coffee eller bestil en prøvepakke med 40 kaffekapsler indeholdende Real Coffees favoritter.


Hvordan kommer jeg i kontakt med Real Coffee?

Real Coffee kan kontaktes på e-mail kundeservice@realcoffee.dk eller tlf. 70 22 15 00, mandag, tirsdag og torsdag ml kl. 9-12. Onsdag og fredag lukket.  
Mails besvares så hurtigt som muligt i hverdagene.


Hvad er leveringstiden for Real Coffee kaffekapsler?

I Danmark er leveringstiden 2-4 hverdage med DAO, Bring eller GLS.

Har Real Coffee Økologisk kaffe i sortimentet?

Ja, Real Cofee har flere økologiske varianter i sortimentet. Herunder Espresso Bologna og Milano, Lungo San Marino og Single Origin Espresso Sumatra. Alle varianter er økologiske og Fair Trade-mærket. 
Du kan se vores økologiske kaffe her


Er det lovligt i henhold til dansk lov at sælge Nespresso® kompatible kaffekapsler?

Ja, Nespressos® patent på kaffekapslen udløb i april 2012 efter at have været gældende i 20 år. Dette er den almindelige forældelsesfrist på sådanne patenter.


Bortfalder min garanti på min Nespresso® maskine ved brug af andre end de originale kapsler?

Nej, din garanti bortfalder ikke. Nespresso® har præcis de samme garantiforpligtigelser, uanset hvilken type kapsler der bruges i din maskine. Se dette link som dokumentation: GARANTI


Er det etisk korrekt at sælge "kopier" af Nespresso®kaffekapsler?

Ja, det mener vi (naturligvis) hos Real Coffee. Konkurrence er godt og sikrer forbrugerne et bredt udvalg af kaffekapsler til konkurrencedygtige priser.


Hvor bliver Real Coffee kaffekapslerne produceret?

Real Coffee kaffekapslerne bliver produceret i Italien efter de højeste europæiske standarder for fødevareproduktion.


Hvorfor sælger Real Coffee ikke andre typer kaffekapsler?

Hos Real Coffee er vi rigtig dygtige til Nespresso® kompatible kaffekapsler, og vi kan ikke være lige så dygtige, hvis vi begyndte at udvikle og sælge andre typer kaffekapsler.


Jeg ønsker at returnere mine ubrugte Real Coffee kaffekapsler. Hvad gør jeg?

Uanset årsagen til at du ønsker at returnere dit køb, så får du pengene tilbage. Send varerne tilbage på adressen: Real Coffee, Fredskovvej 2, 2840 Holte. Skriv gerne et par ord om baggrunden for returneringen og vedlæg din følgeseddel. Fragten betales af afsender.


Jeg ønsker at returnere mine brugte Real Coffee kaffekapsler. Hvad gør jeg?

Når du køber en returpose sammen med din ordre, medsender vi en pose med fortrykt returlabel. 
Når du har fyldt posen med brugte kapsler, så indleverer du den i en DAO Pakkeshop. Vi er meget glade og taknemmelige for at du hjælper os med genbruge kapslerne, og dermed passe på klimaet og miljøet.

Instagram

@realcoffeepods

Privatlivspolitik Cookiepolitik