Praktik hos Real Coffee

Markedsføring af økologi & Fair Trade på digitale medier

Hvorfor blive praktikant hos os?

Real Coffee er en lille virksomhed med høje ambitioner. Som praktikant hos os bliver du en del af en hurtig voksende E-handelsvirksomhed, der er specialiseret i salg af kaffekapsler til privatpersoner og virksomheder. 

Vi forventer, at du er ambitiøs og har lyst til at præge dit eget praktikophold. Samtidig har du en stor interesse for Online Business og har mod på at lære mere. Begreber som SEO, SEM, Google Adwords, Facebook Ads er ikke fremmede for dig.

Konceptudvikling

Du vil som praktikant blive en stor del af udviklingen og administrationen af vores digitale abonnementsforretning Real Coffee EASY. Det vil være, at lave billeder og videofilm af nye, spændende kaffevarianter på baggrund af dine kreative ideer.

Optimering af website og SEO/SEM

Assistere med markedsføring af Real Coffees produkter på vores digitale kanaler, herunder Facebook, Instagram og Google. Du vil også skulle stå for kommunikationen med vores influencers.

 

Tekster der sælger

Lige fra starten får du et selvstændigt ansvar for at udarbejde tekster, der skaber værdi for vores kunder. F.eks. når vi flere gange om året introducerer nye produkter eller koncepter. Du får hjælp igennem hele forløbet med aktiv sparring. Når teksten "sidder i skabet" står du for kontakten til vores oversættere og freelance tekstforfattere.

 

Produktkendskab

Du lærer bedst vores kunder og produkter at kende ved at være en aktiv del af dagligdagen på kontoret. Ved at være en del af vores kundeservice opnår du dén viden, der skal til for at lave kreativ markedsføring, nye billeder og indgå i dialog med vores influencers.

 

Vores forventninger til dig 

Vi forventer, at du har lyst til at være en del af en mindre virksomhed som er i rivende udvikling. Vi forventer ikke, at du ved alt på forhånd, men vi forventer, at du har lysten til at lære og tilgår dine opgaver med stor interesse. Derudover forestiller vi os, at du: 

 

Om ansættelsen

 

Arbejdstid: 30-37 timer om ugen. Vi er fleksible ift. eksaminer og undervisning.

Arbejdssted: På vores hovedkontor i Holte.

Opstart: Efter aftale

Varighed: Minimum 2½ mdr.

Aflønning: Ved afslutning får du en flot gave f.eks. et fjernsyn, food mixer eller noget til din computer

 

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til job@realcoffee.com og vedhæft CV, karakteroversigt og eksamensbeviser. Vi behandler ansøgninger løbende, og ansætter når vi har fundet den helt rigtige kandidat. Vi er åbne og fleksible på at tilpasse praktikperioden, så arbejdsopgaverne kommer til at matche dine interesseområder bedst muligt.

Der er mulighed for fastansættelse efter praktikperiodens udløb. 
Du kan høre Adm. direktør Lars Mansfeld-Giese, fortælle mere om det at være i praktik hos Real Coffee, i denne video.

IN THE MEDIA

Making Headlines and Impact

TV2 NEWS - INTERNETHANDEL STIGER UNDER NEDLUKNING

Læs mere →

Gastromand - Test af Nespresso® kompatible kapsler

Læs mere →

TV2 NEWS - SUCCESS PÅ AMAZON

Læs mere →