FAQ - Dolce Gusto®

Passer kaffekapslerne fra Real Coffee til alle typer Dolce Gusto® - maskiner?

Ja, kaffekapslerne fra Real Coffee passer til alle typer Dolce Gusto® - maskiner. Der er tale om følgende typer og alle modeller: Piccolo®, Jovia®, Mini Me®, Oblo®, Genio®, Genio2®, Stelia®, Drop®, Eclipse®, Movenza® 


Smager kaffen fra Real Coffee lige så godt som den kaffe jeg er vant til?

Ja, det gør den. Real Coffee har oven i købet mange kunder, som ikke ønsker at drikke andet. Du kan trygt købe Real Coffee med forventningen om en lige så god Americano, Macchiato eller Cappuccino, som den du er vant til. Naturligvis kan der være forskel pga. ristning og kaffetyperne, men prøv dig frem blandt udvalget fra Real Coffee eller bestil en smage-pakke med kapsler til de 3 varianter. Eller vælg en Bland-selv-pakke og sammensæt selv din blanding af Espresso Intenso, Americano, Macchiato otg Cappuccino


Alt om mælkekapsler

Real Coffee går ikke på kompromis med smag eller kvalitet i valg af ingredienser. I mælkekapslerne bruger vi udelukkende ren mælkepulver samt en smule sukker til at balancere smagen. Resultatet er et fyldigt, cremet og autentisk mælkeskum - helt uden tilsætningsstoffer. 

Hvor mange kalorier er der i en kop kaffe med mælk? Der er 88 kcal pr. servering. 


Hvordan kommer jeg i kontakt med Real Coffee?

Real Coffee kan kontaktes på e-mail kundeservice@realcoffee.dk eller tlf. 70 22 15 00, man - fre. kl. 9 - 16. Mails besvares indenfor 24 timer.


Hvad er leveringstiden for Real Coffee kaffekapsler?

I Danmark er leveringstiden 1-2 dage med Bring eller GLS.


Kan kaffekapslerne til Dolce Gusto® genbruges?

Ja, kapslerne til Dolce Gusto® kan sagtens genanvendes. Kaffekapslerne er lavet af polyethylen, som er et plastmateriale der ofte anvendes i fødevareindustrien. Polyethylen kan genanvendes til produktion af plasticposer, beholdere og lignende. Det kræver blot at du tømmer kapslen for kaffe og affaldssorterer. Affaldssorterer du ikke, vil kapslerne blive brændt og udskille CO2 og vand. 


Har Real Coffee Økologisk kaffe i sortimentet?

Nej, Real Cofee har endnu ikke økologiske varianter til Dolce Gusto®. Det er dog vores ambition at kunne tilbyde 100% Fairtrade og Økologi på sigt.


Er det lovligt i henhold til dansk lov at sælge Dolce Gusto® kompatible kaffekapsler?

Ja, det er lovligt at sælge Dolce Gusto® kompatible kaffekapsler, idet designet af kapslerne ikke bryder patentloven.


Bortfalder min garanti på min Dolce Gusto® maskine ved brug af andre end de originale kapsler?

Nej, din garanti bortfalder ikke. Dolce Gusto® har præcis de samme garantiforpligtigelser, uanset hvilken type kapsler der bruges i din maskine.


Er det etisk korrekt at sælge "kopier" af Dolce Gusto® - kaffekapsler?

Ja, det mener vi (naturligvis) hos Real Coffee. Konkurrence er godt og sikrer forbrugerne et bredt udvalg af kaffekapsler til konkurrencedygtige priser.


Hvor bliver Real Coffee kaffekapslerne produceret?

Real Coffee  kaffekapslerne bliver produceret i Holland efter de højeste europæiske standarter for fødevareproduktion.


Jeg ønsker at returnere mine Real Coffee kaffekapsler. Hvad gør jeg?

Uanset årsagen til at du ønsker at returnere dit køb, så får du pengene tilbage. Send varerne tilbage på adressen Real Coffee, Kongevejen 353, 2840 Holte. Skriv gerne et par ord om baggrund for returneringen.

Instagram

@realcoffeepods