Real Coffee kapsler til Nespresso® | Bedst i test |


Vinder af "Bedst i test" i Politiken med beskrivelsen af vores kaffekapsler:

"En god olieret crema, fin syrlighed og en god mundfylde", 
Madskribent Marie Holm.

Læs flere anmeldelser.

{{amount}}

{{discount | currency_format}}

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

 

Nespresso kapsler - perfekt smagsoplevelse hver gang 

 

Hos Real Coffee fører vi et nøje udvalgt sortiment af kaffekapsler til Nespresso-maskiner. Hos os finder du ikke alene kapsler som Espresso og Lungo, men også aromatiseret kaffe og hot chocolate. Kvalitet og smag prioriterer vi højt. Vi er stolte over at kunne tilbyde espressokapsler til Nespresso, som er vinder af ”Bedst i test” i Politikken. Vi går meget op i både at kunne tilbyde kaffekapsler som er økologiske og Fair Trade. Du kan vælge imellem flere forskellige varianter af kaffekapsler, som hver og en vil give dig en enestående smagsoplevelse.

 

Økologiske & Fairtrade kaffekapsler - samme gode smag - samme pris

 

Real Coffee tilbyder både økologiske og Fair Trade kaffekapsler. Vi arbejder hver dag mod specifikke mål for bæredygtighed, mhp. at reducere vores aftryk på miljøet. Det er vores mål at blive 100% Fairtrade samt at alle vores kaffevarianter bliver økologisk dyrket. Lige nu kan vi tilbyde 3 forskellige kaffevarianter som både er økologiske og dyrket under Fair Trade vilkår. Prøv vores Espresso Bologna og Espresso Sumatra som er lavet på 100% Arabicabønner og har en dejlig fløjsblød og kompleks smag. Eller prøv vores Lungo San Marino som byder på en rund, fyldig og cremet smagsoplevelse.

Espresso eller Lungo kaffekapsler – hvilken er din favorit? 

En espresso er en lille kop kaffe som er stærk og intens i smagen. Lungo skal tilføres mere vand og svarer til en "almindelig" kop kaffe. Den er ofte mere mild og rund i smagen end espresso. Vi kan tilbyde 2 forskellige slags lungo kaffe; Lungo San Marino og Lungo Colombia. Begge med en rund og fyldig smagsoplevelse. Vores udvalg af espresso kaffekapsler til Nespresso består af 8 forskellige varianter. I vores espressokapsler anvender vi primært Arabicakaffe. Dog er der også varianter, så som Espresso Roma og Espresso Venezia, hvor vi anvender både Arabica og Robusta for at få mere styrke og intensitet i kaffen. Alle vores espresso-varianter har også en fortrinlig smag i en Caffé Latte, Cappuccino eller i en kop Americano. 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores kaffekapsler til Nespresso

Real Coffee har stort fokus på at kunne tilbyde forskellige varianter af kaffe som både er yderst smagfulde og som er af den højeste kvalitet. Dette er også en af grundene til, at Real Coffee kaffekapsler er blevet kåret som vinder i ”Bedst i test” af Politikken. Ikke nok med det, så har Gastromand, Danmarks største Gourmet-magasin for mænd, også givet Real Coffees kaffekapsler til Nespresso topkarakter. Vi har mange forskellige varianter, og du kan helt sikkert finde en variant som passer lige præcis til din smag.