Espressokapsler til Nespresso

Hos Real Coffee finder du et bredt udvalg af espressokapsler til din Nespresso-maskine. Vi tilbyder både økologiske og Fairtrade kaffekapsler. Er du til en stærk og fyldig espresso så prøv vores espresso Roma eller espresso Venezia. Vores kaffekapsler er blevet kåret som vinder af "Bedst i test" i Politiken. Madmagasinet GastroMand har også givet Real Coffees kaffekapsler topkarakter ift. smag, crema og styrke.

Espressokapsler til Nespresso - Bedst i test - lækker smag, crema og styrke. Fra Real Coffee.

 

{{amount}}

{{discount | currency_format}}

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

Kaffe med karamel til Nespresso 

Kan du godt lide din kaffe med et ekstra twist? Real Coffees kaffe med karamel har en dejlig og rund smag af karamel. Det giver din kaffe en anderledes og udsøgt smag. Sødmen fra karamellen blandet med vores espresso giver en vidunderlig og uimodståelig aroma. Duften af skøn karamel spreder sig i rummet lige så snart du trykker på knappen.

 

​​​Vores karamel kaffe består af 100% Arabica kaffe og ristet karamel. Den søde smag fra karamellen blødgør den intense Arabica kaffe og fremhæver den cremede smag af blød caramel. Samspillet mellem den runde og cremede Arabica kaffe og den søde karamel går derfor perfekt sammen. 

 

Elsker du en iskaffe? Så tilføjer denne karamel-espresso en fortrinlig smag af dejlig karamel. Find en opskrift på iskold karamelkaffe her. Karamelkaffen er også helt perfekt, hvis du blot ønsker at give din Caffe Latte eller Cappuccino et ekstra twist. Forkæl dig selv med en lækker kop kaffe med karamel som tilmed er helt fri for kalorier. 

 

Hvad er specielt ved en espresso kaffekapsel

Espressoen har sine rødder fra Italien og serveres som regel i en lille kop som et shot. En espresso er koncentreret kaffe og derfor en anelse stærk og kraftig i smagen. I vores espresso kapsler anvender vi primært Arabicakaffe. Dog har vi også varianter hvor vi anvender både Arabica og Robusta kaffe for at få mere styrke og intensitet i kaffen. En espresso anvendes ofte i de populære kaffetyper Caffe Latte, Latte Macchiato og Cappuccino. I alle disse lækre kaffedrikke kan det anbefales at prøve vores espressokapsel-varianter. 

Vores kaffekapsler er økologiske og Fair Trade

Real Coffee gør en dyd ud af at kunne levere kvalitetskaffe med en smag, som slår benene væk under de fleste. Samtidig går vi meget op i at vores kaffe både er økologisk og Fair Trade. Lige nu kan vi tilbyde 3 forskellige kaffevarianter, som både er økologiske og dyrket under Fair Trade vilkår. Vi arbejder hver dag på at blive mere bæredygtige samt at mindske miljøbelastningen. Målet er at gøre vores kapsler 100% nedbrydelige.   

Sortimentet af kapsler til Nespresso er nøje udvalgt

Vælg imellem en mørkristet blanding af kaffebønner fra Sydamerika eller Coste Rica som giver en rund, afbalanceret og krydret smag. Som vinder af "Bedst i test" i Politikken kan vi anbefale at du prøver vores Espresso Napoli som er vores Signature Blend. Prøv også vores espresso Verona som har en absolut fortrinlig smag, fylde og ikke mindst crema. I den mere stærke ende har vi Espresso Roma som er indbegrebet af en kraftfuld espresso med 70% Robusta kaffe. Alle vores kapsler til Nespresso har en unik smag, og det er selvfølgelig helt op til dig selv at finde frem til den Nespresso kapsel smag som du bedst kan lide. Hos Real Coffee anbefaler vi dig, at du giver dem alle et forsøg. Prøv fx vores Mikro Smage-pakke med 5 varianter til kun 99 kr.

Forlæng din kaffeoplevelse med en blød og cremet Americano 

En Americano består af et dobbeltshot espresso tilsat varmt vand. Det er det tætteste du kommer på en traditionel kop "dansk" kaffe. Dog har en Americano en helt anden crema, som gør den ekstra blød i smagen. En god kop Americano laves bedst på en stærk espresso, som er baseret på 100% Arabica bønner. Prøv her vores Espresso Sumatra eller Espresso Verona som har en intens og fyldig smag. En Americano er en velsmagende kop kaffe, som forlænger din kaffeoplevelse.