Økologisk kaffe til Nespresso

100% økologi & 100% Fairtrade. 

Når du køber økologisk kaffe, undgår du rester af syntetisk sprøjtegift i din kaffe og krop samt i vores grundvand og natur. Vælg økologisk og tilgodese både miljøet og den gode smag. Du kan se vores varianter herunder. 

100% økologi & 100% Fairtrade.  Det er vores mål, på sigt, at kunne tilbyde et 100% Fairtrade og økologisk sortiment af kaffe.

{{amount}}

{{discount | currency_format}}

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

Økologiske og Fair Trade kaffekapsler til Nespresso

Real Coffee tilbyder økologisk og Fair Trade kaffe af høj kvalitet med testvinder kaffe. Kaffen er dyrket under de korrekte forhold med respekt for de etiske, sociale og miljømæssige værdier. Vores økologiske kaffekapsler til Nespresso er lavet på 100% Arabicabønner. Vores 2 espresso varianter; Espresso Bologna og Single Origin Espresso Sumatra har en kompleks og fyldig smag. Espresso Bologna er særlig god hvis du ønsker en Cafe Latté. I vores Lungo San Marino er Arabicabønnerne splitristede. Dette gør at du får en rund, fyldig og cremet smagsoplevelse.   

Økologiske kapsler til Nespresso – kaffe med god samvittighed

Vores økologiske kaffekapsler kan drikkes med god samvittighed. Økologiske kaffe skader ikke miljøet som konventionel kaffe. Først og fremmest beskytter økologisk produktion både landmænd og dyr imod stærke kemikalier. Det betyder at kaffebønnerne ikke er vasket i klor- eller ammoniakbade. Almindelig kaffe er en af de fødevarer, som er allermest sprøjtet med kemikalier. Hvis du derfor går meget op i en miljøvenlig livsstil og korrekt behandling af naturen og dens dyr, skal du overveje at prøve vores økologiske kaffevarianter.   

Hvilke faktorer har betydning for at kaffen er økologisk dyrket

For at kunne kalde kaffe økologisk produceret, er der nogle forhold som skal overholdes. Disse forhold er blandt andet at jorden ikke må have været udsat for kemiske bekæmpelsesmidler og vækstfremmere i de seneste 3 år. Kaffen skal endvidere dyrkes i skyggeforhold og tæt ved et skovområde. Det er også et krav, at der forekommer et bæredygtigt sædskifte for at forhindre nedsættelse af jordens kvalitet og dyrkningspotentiale. Hvis disse faktorer bliver overholdt, kan den producerede kaffe kaldes for økologisk. Kaffen vil samtidig få et certificeret økologisk stempel.