Kakaokapsler til Nespresso

Gør din aften endnu mere hyggelig med kakaokapsler til din Nespresso® maskine. Real Coffees kakaokapsler giver en skøn kop chokolade med en sød og intens smag af cacao. Kakaokapslerne er en sikker vinder hver dag - både for børn og voksne. De er både til dig, der trænger til lidt sødt og noget at varme dig på, og til dig der trænger til et skud energi at starte dagen på. Børnene elsker vores kakaokapsler. Kapslerne virker til alle Nespresso® maskiner og giver en lækker kop varm chokolade.

 

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

Kakaokapsler til Nespresso® - Sødt og lækkert

Det er nemt at lave en kop varm kakao på din Nespresso® maskine. Kom en kapsel i maskinen og tryk på Lungo knappen. Husk at køre lidt vand igennem maskinen for at rense for rester af mælk. Indholdet i vores kakaokapsler er tre ingredienser: mælkepulver (low-fat), kakao og naturligvis lidt sukker.

Elsker du både kaffe og kakao i én kop, så er kakaokapslerne også perfekte til en kop Mochaccino der består af en espresso og varm chokolade. Også kaldet Mocha. Find en god opskrift her. Det er den ultimative nydelse for alle, der elsker både kaffe og Hot Chocolate. Sæt dig ned, tryk på Lungo knappen og nyd én time med en dejlig kop kakao.

Sådan virker de

Kom kapslerne i maskinen som du plejer og tryk på lungo-knappen. Måske kommer der en lille sjat vand ud før kakaoen. Det skyldes, at kakaopulveret først skal opløses, så det er helt normalt. Af samme årsag kan der også være lidt vand i Nespresso® maskinens drypbakke. Mange vil måske have en lidt stærkere kakao. Så kører du blot mindre vand igennem maskinen.

Rengøring af maskinen sker ved at køre lidt vand igennem maskinen efter kapslen er ude af maskinen.

Sortiment til Nespresso: Kakao- og karamelkapsler. Fra Real Coffee.