Lungo-kapsler til Nespresso®

Real Coffee kan tilbyde to unikke og balancerede lungo-smagsoplevelser til din Nespresso®-maskine med test-vinder kaffe. Vores udvalg af lungo-kapsler til Nespresso® er nøje udvalgt med fokus på økologi, Fair Trade og kvalitet. Lungo kaffen er lavet af de fineste og bedste Arabicabønner, som sikrer en kompleks og smagfuld lungo. Prøv vores Lungo San Marino som er 100% økologisk og 100% Fair Trade. Eller prøv vores Single Origin Lungo Colombia som er indbegrebet af en kompleks og smagfuld lungo. 

Real Coffee kan tilbyde to unikke og balancerede lungo-smagsoplevelser til din Nespresso-maskine med test-vinder kaffe.

 

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

Lungo kaffe - en fyldig og smagfuld forlænget espresso

Du kender en kop lungo som en almindelig kop kaffe. I en lungo er kaffebønderne grovere kværnet, og der skal tre gange så meget vand i som i en normal espresso. Lungo kaffe er dermed en forlænget espresso, som giver en "lang" kop kaffe. Det tager længere tid for vandet at komme igennem kapslen og at udvinde smagen. Den længere bryggetid betyder at der kommer mere smag i lungo kaffen. Den er mere mild, men har stadig den samme gode fyldige smag og intensitet - helt uden bitterhed. Den kan nydes sort eller med mælk. 

Nyd en fyldig og cremet lungo i stedet for en Americano

Plejer du at nyde din kaffe som en kop Americano kan vi anbefale dig, at du prøver vores varianter af lungo til Nespresso®. En Americano er ligesom en lungo til kaffeelskere, som gerne vil have oplevelsen til at vare lidt længere end espressoen. En lungo sammenlignet med en Americano er mere kompakt og stærkere i smagen. En sort kaffe som vi kender den, men med betydeligt mere kaffe-glæde. 

Hvad er specielt ved Single Origin kaffekapsler

Real Coffees Single Origin lungo kaffekapsler stammer fra Colombia. Single Origin betyder at kaffen kommer fra et bestemt land og en bestemt farm. Colombia er kendt for at producere de fineste og bedste Arabicabønner. Arabicabønnerne tilfører kaffen en god fyldig smag, som gør at du får en skøn og harmonisk kaffeoplevelse. Smagen af Single Origin Lungo Colombia er særligt kendetegnet ved dens runde, nuancerede og nøddeagtige smag.