Afkalkning & Tilbehør til Dolce Gusto

Forlæng din maskines levetid med en afkalkning fra Real Coffee. For at sikre dig den perfekte kop kaffe hver gang er det vigtigt, at du husker at afkalke din Dolce Gusto-maskine. Real Coffees afkalkning til Dolce Gusto er både mild og miljøvenlig og sikrer dig en skånsom og dybdegående afkalkning. Rengøringssættet er specielt udviklet til Dolce Gusto-maskiner.    

Afkalkning til Dolce Gusto. Mild og skånsom rensning. Fra Real Coffee.

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

3 tegn på at din Dolce Gusto-maskine har brug for en afkalkning

Det er vigtigt at du regelmæssigt plejer din Dolce Gusto maskine ved at afkalke den, for altid at få en fantastisk kop, når du brygger kaffe. En god vedligeholdelse og rengøring af din Dolce Gusto-maskine vil sikre, at den altid er i tiptop stand. Et tydeligt tegn på at din Dolce Gusto-maskine trænger til en afkalkning kan være, at strålen ned i koppen begynder at ramme koppen anderledes. Eller at trykket på strålen er blevet svag. Dette betyder længere brygningstid, et reduceret tryk og at maskinen måske er begyndt at dryppe ved udløbet. Aflejringer af kalk i maskinen vil resultere i en dårligere kop kaffe, da det vil betyde at vandtemperaturen vil falde. En lavere temperatur på kaffen vil betyde at brygningen ikke bliver nær så god, som ved en ny og afkalket maskine. Så husk at rengøre din Dolce Gusto kaffemaskine jævnligt. Det er nemt og kræver ikke det store. 

Afkalkning sikrer en længere levetid for din Dolce Gusto-maskine

Anvender du din Dolce Gusto kapsel maskine dagligt anbefaler vi, at du afkalker din maskine en gang i måneden. Real Coffees afkalkning sikrer at maskinen bliver afkalket og rengjort i dybden for snavs og belægninger. En afkalkning og rengøring af din Dolce Gusto-maskine giver dig den rette vandtemperatur samt den rette mængde vand i koppen, som er afgørende for at få en god kop kaffe. Din maskine vil støje mindre og kunne holde lidt længere. En afkalkning er nem og hurtig, og er alt hvad du skal gøre for at få en god kaffeoplevelse hver gang. 

Tilbehør til din Dolce Gusto kaffemaskine

Vi har ikke alene sørget for at tage hånd om din maskine, når det kommer til afkalkning og rengøring af maskinen. Vi har også sørget for at du kan organisere og opbevare dine kaffekapsler i dit køkken. Tag et kig på vores stilfulde CUBE, som er en opbevaringsboks der kan opbevare i alt 20 Dolce Gusto kapsler. Har du behov for at tage din kop kaffe med ud af døren, kan du også få et termokrus som sørger for at holde din kop kaffe brændende varm. Termokruset er perfekt til bilen eller i andre situationer hvor du har behov for at holde kaffen varm. Du får lige nu 4 termokrus for kun 41 kr. pr. stk.