Afkalkning og rengøring til Nespresso®

Få din Nespresso-maskine i topform med et afkalkningssæt fra Real Coffee. Afkalker du din maskine regelmæssigt, forlænger du din Nespresso-maskines levetid. Du sikrer dig tilmed den helt rette vandmængde samt, at din kop kaffe har den helt rette temperatur efter brygning. Real Coffees afkalkning er udviklet specielt til Nespresso-maskiner.  

Afkalkning til Nespresso. Dybdegående og skånsom afkalkningssæt. Fra Real Coffee.

  

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.

Regelmæssig afkalkning forlænger din Nespresso-maskines levetid 

Kalk i vandet er kaffemaskinernes største fjende. Vandet i Danmark er fyldt med kalk og er derfor meget hårdt. Det er derfor vigtigt, at du husker at afkalke din Nespresso maskine med jævne mellemrum. Du sikrer dig dermed, at hver en kop kaffe du brygger er velsmagende. Anvender du din kaffemaskine hver dag, er det vigtigt at huske en afkalkning en gang i måneden. Ellers risikerer du en omfattende kalkbelægning, som er meget skadeligt for din Nespresso kaffemaskine. 

Typiske tegn på at din Nespresso-maskine trænger til en afkalkning

Vil du sikre dig en perfekt kop kaffe hver gang ift. smag, varme og vandmængde, så skal du huske at afkalke din Nespresso-maskine regelmæssigt. Der er 3 sikre tegn som du kan gå efter, hvis du er i tvivl om din maskine trænger til en afkalkning. Har din maskine problemer med forlænget brygningstid af kaffekapslerne, er kaffen ikke så varm som den plejer eller drypper din Nespresso-maskine ved udløbet? Det er helt sikre tegn på, at kaffemaskinen har brug for en afkalkning. 

Real Coffees afkalkning er specielt udviklet til Nespresso-maskiner

Med Real Coffees afkalkning til Nespresso-maskiner sikrer du dig, at din maskine bliver afkalket og rengjort i dybden for snavs og belægninger. Afkalkningen er meget skånsom overfor din maskine og sikrer, at varmelegeme og gummipakningerne i maskinen ikke bliver beskadiget. Der er nok til hele 2 afkalkninger i en enkelt flaske. Er du i tvivl om hvordan det hele skal gøres, kan du finde meget udførlige vejledninger til alle Nespresso maskiner her. Du finder også en god vejledning på selve flasken.